Dekoratørskolens åbningstider:

Mandag-Fredag

09.00-15.00

Kontakt os for yderligere information omkring dekoratøruddannelsen.

 

Følg Stauns univers  på Facebook lige her

Adresse:

STAUN
Susanne Stauns Dekoratørskole
Vardevej 7

7100 Vejle


staun@staundesign.dk

Tlf: 75863223
Tlf.: 40163223

 

Telefontid: 

Alle hverdage fra 10.00-15.00

Find os her:

  • Staun Design

© 1993-2020 by STAUN  - Susanne Stauns Dekoratørskole 1993-2020

Korte Kurser

- indretning, dekoration, visuel merchandising m.m.

Vi tilbyder korte kurser over 3 dage eller skræddersyet netop til dig eller din virksomhed, hvor du lærer grundprincipperne fra start til at indrette din butik, bolig, lave de mest inspirerende vindues m.m. på den bedste måde.
Du lærer at skabe en inspirerende butik, som vil få omsætningen til at stige.

 

Trænger din butik til en opdatering?
Mangler du teknikkerne til at udføre opdateringen selv og spare en ekstern part?
Er jeres butik opdateret og klar til at modtage kunderne?

 

På de korte kurser tager vi udgangspunkt i dit hjem, din butik og lignende. Du vil lære alle de grundlæggende teknikker til at gøre sådan, at det lige netop bliver din butik, som fanger kundens opmærksomhed. Du kan få de korte kurser skræddersyet til netop dig og din virksomhed. Vi kommer også gerne ud og holder kurset i de daglige omgivelser, hvis du ønsker det.

 

Se nederst mere information omkring de intensive kurser. Tilmeld dig idag!

 

Formål med kurset:
Formålet med de korte kurser er at give deltagerne de grundlæggende værktøjer, der kan bruges i hverdagen, både i butikken og i boligen. At styrke salgsindsatsen i butikken og derved øge omsætningen og dækningsbidraget.

Det er ingen hemmelighed, at facaden og butikkens vinduer samt selve butikkens indretning er de vigtigste markedsføringsparametre. Det er her, man står ansigt til ansigt med de potentielle kunder, og hvor ca. 70 % af købsbeslutningerne tages. Det er i butikken, der afgøres, om I har succes eller ej  derfor skal du have den bedste butik!

Lidt om vores undervisere og undervisning. 

vi har mange års erfaring indenfor visuel kommunikation, visuel merchandising, udstillinger, indretninger, salg og indenfor undervisning i detalibranche, Vi har stor erfaring både med det praktiske og kreative arbejde i butikker, men også med at undervise og formidle vores faglige viden videre til andre. Det er rfaring fra de to områder, der kan løse de udfordringer I, som kunde måske har.

Vi kan skabe og udvikle et mønster, der styrker både personalet og butikken. Kunden kan se og mærke at butikken har fingeren på pulsen, og det får butikken, hvis personalet ved, hvordan de skaber de rette steming, internt i butikken. Det er derfor vigtigt at personlaet lærer at handle kreative til dagligt og ikke kun indimellem.

Butikken og personalet skal svare til butikkens firmaprofil, de skal signalere kvalitet og visIoner. Samtidig er det vigtigt, at alle i butikken forstår, at det ikke kun er lederen, der er ansvarlig. Det er et fælles projekt. Butik og personalet er en helhed, der skal fungere sammen. Vi skal give dem oplevelser, friste dem med inspiration og ideer.

 

For yderligere information klik på info knappen: 

 

 

 

 

For at tilmelde dig et intensive kursus skal du udfylde ved vedhæftede fil og sende enten digitalt til os eller pr. post.