top of page

Adgangskrav og optagelse på dekoratør uddannelsen og indretningsarkitektuddannelsen

Indretningsarkitekt uddannelsen og Dekoratøruddannelsen Online:
Indretningsarkitekt uddannelsen og Dekoratøruddannelsen Online er en uddannelse som er meget populær hos os, fordi du kan skræddersy din uddannelse efter din hverdag.

 

Du vil komme på hold med andre elever hvor hvert hold ca består af ca 8-15 andre elever. Du kan skræddersy dit forløb så det passer til lige netop din hverdag og hvor du sidder i landet. Hvis der opstår over 16 elever på holdet, vil holdet blive delt i to, sådan så der er max 10-15 elever på hvert hold på øvedagene.  Vi går meget op i at hver enkelte elev forstår og kan fremstille det kvalitetsarbejde som vores skole er kendt for i erhvervslivet.

Du kan have et fuldtidsjob eller deltidsjob ved siden af din uddannelse, ligemeget hvor du bor i landet da du kan tilrettelægge din tid så du kan uddanne dig til indretningsarkitekt, dekoratør, stylist eller visual merchandiser. Så planlægger du selv hvordan og hvornår du gennemgår undervisningen fra os. Den online dekoratøruddannelse fungerer på denne måde at du modtager et login til vores undervisningsplatform ved start. Her er uddannelsen delt op i 6-8 moduler. Hvert modul tager ca 4 uger. I modulet er der deadlines med hjemmeopgaver hver uge som skal afleveres til skolen. Vi har desuden en facebook gruppe så du kan spare med de andre som er tilknyttet lige netop dit hold. I hvert modul har vi også to praktiske øvedage, hvor du som elev kommer til at udfolde dine kreative evner samt lære dekoratørfaget helt fra bunden. Det er både kreative løsninger i butikker, virksomheder og her på skolen. Så du har en forståelse for hvordan tingene fremstilles og udføres i praksis samt kan arbejde fra ide til virkelighed selvstændigt efter endt uddannelse.

Det kræver at du har Office pakken tilgængelig, samt tegne redskaber som blyanter, viskelæder og en linial m. målstoks forhold samt en bærbar computer. Kravene til computeren kan sendes. Derudover anbefaler vi akvarel, isometri og gennemsigtigt papir (ligesom bagepapir) til tegning. Hvis du har yderligere spørgsmål omkring hvad din computer eller andre redskaber til uddannelsen så kan du henvende dig til os pr. mail eller telefonen.

Vi anbefaler at du kan læse på engelsk da 3D programmerne er på engelske og lidt af undervisningsmaterialet så som bøger er på både dansk og engelsk.

 

Dekoratøruddannelsen:
For at blive optaget på den 1-årige dekoratøruddannelse på Susanne Stauns Dekoratørskole skal du gøre følgende:

Du skal til en samtale vise, hvor engageret du er i uddannelsen. Vi har et højt kreativt kvalitetsniveau, og det kræver, at du er målrettet og interesseret.

Du skal turde vise, hvor kreativ du er. Til samtalen skal du derfor medbringe nogle kreative produkter, som du har lavet. Det kunne være tegninger, collager, billeder af tidligere udstillinger, modeller osv. Som dekoratør må du gerne være vovet og anderledes.

Du skal være fyldt med godt humør.

Dine hænder skal være sat ordentlig på – på den kreative måde.

Du skal have en logisk sans og være selvstændig

Vigtigst af alt: Du skal have lyst til faget og brænde for at være kreativ.

Efter samtalen vil du få en bekræftelse på optagelse, hvis du passer ind i vores rammer. Du kan enten skrive til os for at booke en samtale, eller du kan tilmelde dig online her på siden, og så vil du blive indkaldt til en samtale på skolen.  

Enhver er velkommen.

Enhver er velkommen på dekoratørskolen, både begyndere som erfarne. Det vigtige er, at du møder op med en seriøs indstilling til de udfordringer og opgaver, som stiles gennem uddannelsen.  

Gennem uddannelsen vil du samle og udarbejde en kreativ portefølje, der viser dét, du har arbejdet med. Denne portefølje er en enestående mulighed for at vise, hvad du kan, og hvor kreativ du er, og mappen kan fx bruges, når du søger job.

Du slutter skoleforløbet af med en afslutningsudstilling og eksamen. I denne udstilling vil du fremvise de projekter, du har arbejdet med gennem skoleforløbet samt din afsluttende eksamen, og du vil her have mulighed for at vise, hvem du er som dekoratør. Udstillingen vil være offentlig tilgængelig. 

 

bottom of page