top of page

Korte Kurser

- indretning, dekoration, visuel merchandising m.m.

dekoratør kursus_edited.jpg

Kursus i dekoration, styling og visuel merchandising...
 

Vi tilbyder korte kurser til erhverv og private lige efter dine behov og ønsker. 
VI tilbyder også korte kurser hvor du kan melde dig på løbende i dekoration, opstillingsteori, visuel merchanding og indretning løbende. 

nytårskoncert.jpg
nytårskoncert3.jpg

Vi tilbyder korte kurser over 1 og 3 dage eller skræddersyet netop til dig eller din virksomhed, hvor du lærer grundprincipperne fra start til at indrette din butik, bolig, lave de mest inspirerende udstillinger, vinduer og udføre visuel merchandsing m.m. på den bedste måde.
Du lærer at skabe en inspirerende butik, som vil få omsætningen til at stige.

 

Trænger din butik til en opdatering?
Mangler du teknikkerne til at udføre opdateringen selv og spare en ekstern part?
Er jeres butik opdateret og klar til at modtage kunderne?

 

På de korte kurser tager vi udgangspunkt i dit hjem, din butik og lignende. Du vil lære alle de grundlæggende teknikker til at gøre sådan, at det lige netop bliver din butik, som fanger kundens opmærksomhed. Du kan få de korte kurser skræddersyet til netop dig og din virksomhed. Vi kommer også gerne ud og holder kurset i de daglige omgivelser, hvis du ønsker det, samt at I er flere på holdet.

 

Formål med kurset:
Formålet med de korte kurser er at give deltagerne de grundlæggende værktøjer i dekoration, visuel merchandising og indretning der kan bruges i hverdagen, både i butikken og i boligen. At styrke salgsindsatsen i butikken og derved øge omsætningen og dækningsbidraget.

Det er ingen hemmelighed, at facaden og butikkens vinduer samt selve butikkens indretning er de vigtigste markedsføringsparametre. Det er her, man står ansigt til ansigt med de potentielle kunder, og hvor ca. 70 % af købsbeslutningerne tages. Det er i butikken, der afgøres, om I har succes eller ej  derfor skal du have den bedste butik. De sociale medier har også en afgørende faktor den dag idag. Vi underviser dig i hvordan du kan koble den røde tråd fra butikken til de sociale medier sådan så dine fotos og visuelle profil matcher dit koncept og profil. 

Lidt om vores undervisere og undervisning. 

VI har mange års erfaring indenfor visuel kommunikation, visuel merchandising, udstillinger, indretninger, salg og indenfor undervisning i detalibranchen. Vi har stor erfaring både med det praktiske og kreative arbejde i butikker, men også med at undervise og formidle vores faglige viden videre til andre. Det er erfaring fra de to områder, der kan løse de udfordringer I, som kunde måske har.

Vi kan skabe og udvikle et mønster, der styrker både personalet og butikken. Kunden kan se og mærke at butikken har fingeren på pulsen, og det får butikken, hvis personalet ved, hvordan de skaber de rette stemning, internt i butikken. Det er derfor vigtigt at personalet lærer at handle kreative til dagligt og ikke kun indimellem.

Butikken og personalet skal svare til butikkens firmaprofil, de skal signalere kvalitet og visioner. Samtidig er det vigtigt, at alle i butikken forstår, at det ikke kun er lederen, der er ansvarlig. Det er et fælles projekt. Butik og personalet er en helhed, der skal fungere sammen. Vi skal give dem oplevelser, friste dem med inspiration og ideer.

Hos os lærer du at skabe det fristende udtryk, der gør forskellen i butikkerne og i hjemmet. Om du er privat person, et firma, har en butik eller en som gerne vil lære det ved siden af sit nuværende arbejde. 

Vi har uddannet dekoratør og stylister siden 1993 og DETTE sikrer dig et pålidelig og grundig kursus.
Alle kan lære at undervise, men det er ikke alle der har den erfaring og viden som vores skole har i faget.
Vi lader dig ikke forlade skolen her uden vi ved at du kan arbejde selvstændigt som dekoratør, stylist eller visuel merchandiser efter endt  kursus.

 

I spidsen af vores uddannelse og kurser står June Staun og Susanne Staun, som har uddannet rigtig mange af de dekoratør som er her i landet.

 

Susanne startede sin karriere i 1968. Susanne Staun, har vundet utallige legater, konkurrencer for blandt andet Danmarks flotteste og smarteste udstillinger og så er hun Kongelig hofleverandør.
Endvidere har skolen uddannet stylister og dekoratører  til Norge, Island, England, Argentina, Spanien, Frankrig, Færøerne og Grønland.

​​

Et intensivt kursus på 3 dage koster 22.500,- 

Begge kurser indebærer frokost.

Kursusbevis udstedes til kursisten efter endt deltagelse.

 

Der kan opnås mængde rabat hvis I er flere på holdet. Kontakt os herom og vi laver et oplæg til jer. 

 

dekoratørskolen8.png

Vi er for nyligt kommet på Facebook og instagram med skolen, så følg os gerne

Udpluk af virksomheder som Susanne Staun og Dekoratørskolen har lavet arbejde for siden 1983. Skolen er en udløber af Susanne Stauns livslange erfaring.

bottom of page