top of page

Vil du gerne uddannes til dekoratør eller indretningsarkitekt?
Så er dette skolen for dig!

Udpluk af tidligere elever som har taget uddannelsen hos os siger:

.

Velkommen til Susanne Stauns Dekoratørskole
- Skolen med den kreative udvikling

Dekoratøruddannelsen er til dig som vil arbejde professionelt med det visuelle, det kreative fra et ideoplæg til store projekter i virksomheder eller hos private. Her kan du sidde derhjemme eller tage uddannelsen ved siden af jobbet.

sidse.jpg

,,At tage dekoratøruddannelsen hos Susanne og June på STAUNS Dekoratørskole, er noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig.

Susanne er en fremragende dekoratør og hun er samtidig utroligt god til at lære fra sig og give sin viden videre til sine elever.
Som elev på skolen fik jeg en masse praktisk erfaring indenfor mange forskellige grene af dekoratørfaget. Og for mig førte uddannelsen direkte til drømmejobbet, og et liv som selvstændig dekoratør og udstillingsplanlægger og - bygger.
June og Susanne er de sødeste mest positive og opløftende mennesker at være sammen med. De er super gode til at “se” hver elev, og bringe deres fulde potentiale frem.

De aller største anbefalinger til STAUNS Dekoratørskole herfra!"

- Sidse Vibe Gerald Salling - Nimtofte - Aarhus

,,Den livsglæde og energi du får i undervisningen fra Susanne og June på Dekoratørskolen kan ikke beskrives, du er nød til at opleve den selv.
Hver undervisningsdag var fuld af ny læring på skolen eller ude ved virksomhedsbesøg. De er rigtig gode til at give plads til udvikling af ens egen kreativitet i undervisningen og det forløb de har skabt på skolen. Det er den dag i dag en af de bedst beslutninger jeg tog da jeg tilmeldte mig på Stauns Dekoratørskole."

- Rikke Nørlund Brok - Aarhus
Dekoratør og stylist for Psykolog Mette Holm

rikke brok.jpg


"At gå på Staun dekoratørskole var enormt spændende for mig.
Susanne især er virkelig dygtig til at finde og udvikle ens kreative sider. Susanne og June er så dygtige og inspirerende, og under uddannelsen lærer de en om de mange aspekter der er indenfor faget. Og så får man bare fingrene i det, bli'r udfordret samt får gode kvalifikationer med i bagagen.
Undervisningen var derudover sjov, personlig og fyldt med grin med Susanne og June i spidsen"

 

- Sidse Hempel Hedegaard - Herning

sidse hempel.jpg

Min evaluering af skoleophold hos Susanne Stauns Dekoratørskole.

Min tid hos Susanne Stauns Dekoratør skole som elev var en af de bedste beslutninger i mit liv. Jeg var så heldig at få lov at lære, hvad branchen bestod af og jeg lærte ovenikøbet af den bedste dekorations underviser vi har i Danmark. Jeg fik et super godt indblik i, hvad de forskellige teorier var og lærte hvordan man anvender det fra teori til praksis. Det var helt klart dette, der gjorde forskellen for mig. Jeg fik lov at begå mig i mange forskellige brancher og virksomheder, herunder BMW, diverse messer, apoteker, Sadolin og mange flere. Det var en væsentlig fordel at få lov at lave "Hands on" praktisk og kreativt arbejde, og ikke kun være tilstede på skolen.

Susanne Staun har en helt speciel evne til at lære fra sig, og man kan trygt regne med at få en masse værktøjer med sig, når man er færdig med sit ophold. Jeg har i dag arbejdet med design, dekoration og indretning i over 20 år siden jeg forlod Susanne Stauns Dekoratørskole, og sender tit mange tanker til Susanne både med det faglige, men også fordi hun var en af de bedste personer at lære af.

Mit drømmejob blev, at jeg i dag underviser i design og dekoration blandt andet, og det kan jeg takke Susanne Staun for. Hun gav mig inspirationen til, hvordan jeg kunne bruge alle mine kreative evner og hvordan jeg kunne nå bedst ud til andre.

Jeg vil varmt anbefale at tage på Susanne Stauns Dekoratør skole. Du får ikke bare en uddannelse, men også et helt liv fyldt med masser af inspiration, værktøjer og evner til at begå dig i den kreative branche. 

Lone Dichmann Bjerregaard, EUD/EUX Business, Handelsoverlærer - Randers

LONE BJERREGAARD.png
monika elev (2).jpg

Er du typen der brænder for det at dekorere og indrette, så er Susanne Stauns Dekoratørskole det helt rigtige valg.
Der er yderst profesionel undervisning, godt socialt samarbejde og mulighed for faglig og personlig udvikling. De arbejder ud fra idé til virkelighed, hvilket gør alt det faglige nemmere at forstå. Dette var bl.a. en af grundene til jeg valgte netop denne skole.
I opstarten fandt jeg hurtigt ud af at jeg ville få en rigtig god indlæring samt oplevelse. Susanne og June er begge spring fyldt med energi, glade og humoristiske og gør alt for at du får de helt rette ‘værktøjer’ med ud på de forskellige opgaver. Så har du lyst til at få en på opleveren, blive udfordret og arbejde med det du aller mest brænder for, så er min klare anbefaling at tilmelde dig denne fantastiske skole. Det vil du ikke fortryde.

Monika Jablonowska - Aalborg

 I have been lucky to study with Susanne when I came to Denmark from my home country. It was a year full of surprises for me coming from another culture. Her welcoming attitude helped me to find confidence even though I didn’t speak the language. Every class was full of joy and positive atmosphere. We went from decorating windows up to start a business from scratch. Although my manual skills are not the best, she helped me find a way to make my creativity shine. I remember those days working with Susanne and June full of happiness and enriching myself with their knowledge in every lesson.

Paula Vilarino - Buenos Aires, Argentina

paula.jpg
nytårskoncert3.jpg
nytårskoncert2.jpg
DEKORATØRSKOLEN TILBYDER DIG EN DEKORATØRUDDANNELSE
MED STOR GARANTI FOR JOB EFTER ENDT UDDANNELSE
Vi kunne vise mange flere elev udtalelser fra tidligere elever.
Men hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe


Mange tak for sidst. Det har været to fantastiske og lærerige øvedage i Vejle:) I er så gode til at forklare, hvordan tingene hænger sammen på en kreativ måde. Jeg sætter også meget pris på jeres store engagement i undervisningen.

Jeg har ikke så meget andet at sige end at ønske nogle flere øvedage, bare fordi at det er sjovt at være der:)

Jeg glæder mig allerede til de næste øvedage:)

2A.png
dekoratøruddannelsen

Sikke fantastiske mennesker I er og sikken en energi og glæde I lagde i undervisningen. Det var dejligt inspirerende.

 

Det har været et godt modul, og en god gennemgang af opgave 2 i plenum.

Når det er sagt så var det nogle rigtig skønne og lærerige øvedage.

I var super gode til at vejlede og give gode ideer. 

Øvedagene for mig har været intense med mange nye indtryk og synes det har været en stor oplevelse for mig personligt.☺
En sidste lille positiv kommentar ; Jeg synes at I har gjort det rigtig godt på vores øvedage. I giver meget inspiration videre til os på en god og positiv måde. Plus I er er nogle søde og varme personer.
Tak for jeres støtte og positive sind.

12.png

UDPLUK FRA NUVÆRENDE ELEVER PÅ DEKORATØRUDDANNELSEN...

UDPLUK FRA NUVÆRENDE ELEVER PÅ DEKORATØRUDDANNELSEN...

3A.png

Først vil jeg sige at det var skønt at møde jer på skolen, og lære jer at kende 😊 Og også dejligt at møde de andre elever, og lære dem at kende.  

 

Jeg synes at jeres måde at lære på er super god og helt rigtig. Det er rigtig dejligt at vi også skal mødes på skolen til øvedage, det ville slet ikke være det samme, hvis vi kun skulle lære det via nettet. 

 

De øve dage var rigtig gode, og jeg synes at det kom mere ind på rygraden hvordan opstillingerne skal være, og det er en skøn følelse. Det var rigtig sjovt at lave opstillinger med alle jeres fine ting og sager, og spændende at finde gode skatte til opst. nede i kælderen 😊

 

Jeg glæder mig meget til næste gang, og jeg føler at det er det helt rigtige, at jeg har valgt at uddanne mig hos jer, og det er mega sjovt.

Tak for nogle rigtig gode øvedage som jeg virkelig føler at vi alle fik utroligt meget ud af.

Jeg blev teamet op med Anne Grethe hvilket var et super givende samarbejde, som endte med resultater som vi selv var ret glade for. Øvedagene var alt i alt yderst vellykkede.

 

Jeg syntes særligt at det var lærerigt at høre kommentarer på alle de andres arbejde og ikke mindst al den inspiration man fik af, at se hvad de andre havde fundet på. 

Hertil var I to fantastiske til at hjælpe med at skaffe lige præcis dét som vi hver især manglede.

I var på, I var nærværende og delte en masse grin og sjov.

Og tænk at vi fik lov at træne med alt i jeres butik og enormt spændende kælder, dét var simpelthen intet mindre end fedt! 

 

Jeg glæder mig til de næste moduler. 😄

dekoratøruddannelsen
dekoratøruddannelsen på dekoratørskolen

Tusinde tak for Feedback på mine opgaver.

Jeg synes det har været rigtig spændende og samtidig en udfordring når man er ny i det, men det har blot været virkelig lærerigt. Jeg er rigtig glad for at jeg har meldt mig på uddannelsen og er blevet bekræftet endnu mere i mit valg efter modul 1, som jeg synes har været rigtig godt. 

Elev på Dekoratøruddannelsen forår 2021

Nyheder fra skolen til dig lige her

Tak for din mail. Du vil nu modtage nyheder fra Susanne Stauns Dekoratørskole.

Udpluk af virksomheder som Susanne Staun og Dekoratørskolen har lavet arbejde for siden 1983. Skolen er en udløber af Susanne Stauns livslange erfaring.

bottom of page