top of page

Vil du gerne uddannes til indretningsarkitekt eller dekoratør?
Så er dette stedet for dig!

PRIS FOR VORES  DEKORATØRUDDANNELSE OG INDRETNINGSARKITEKT UDDANNELSE

Her finder du priserne på vores uddannelser, vores 1-årige dekoratøruddannelse samt vores intensive kurser.

 Vores 1-årige dekoratøruddannelse koster 80.000,- ex. moms

Uddannelsen er privat, dvs. der ydes ikke SU under uddannelsen.

Uddannelsen er erhvervsrettet. Det betyder, at vi arbejder i RIGTIGE butikker, og når vi laver ideoplæg, bruger vi dem efterfølgende i rigtige virksomheder. Undervejs samler du dine ideoplæg i en portefølje, der viser dybden og bredden af din kreativitet. Når du er færdiguddannet på skolen, er du altså rustet til at blive ansat som dekoratør eller visual merchandiser i en virksomhed. Du kan også gøre, som mange af vores tidligere elever har gjort, nemlig blive selvstændig stylist/visual merchandiser/dekoratør.

Undervisningen ligger to dage i ugen fra. 9.00-15.00. Hvor der arbejdes på projekter derhjemme eller ude i erhvervslivet.
 

Prisen for vores 1-årige dekoratøruddannelse er 80.000,- ex. moms

Den kan betales i rater ifølge aftale med skolen eller du kan ansøge hos vores samarbejdspartner Spar xpres om et bevilliget lån til uddannelsen via dette link: https://www.designbutikken.dk/shop/dekoratoeruddannelsen-hos-staun-dekoratoerskole-1626p.html

Priser for vores dekoratøruddannelse online med øvedage er 22.400 ex. moms
Den kan betales i rater ifølge aftale med skolen.

Den kan betales i rater ifølge aftale med skolen eller du kan ansøge hos vores samarbejdspartner Spar xpres om et bevilliget lån til uddannelsen via dette link: https://www.designbutikken.dk/shop/dekoratoeruddannelsenonline-dk-1625p.html

Priser for vores indretningsarkitekt uddannelse med øvedage er 24.000 ex. moms

Den kan betales i rater ifølge aftale med skolen.

Den kan betales i rater ifølge aftale med skolen eller du kan ansøge hos vores samarbejdspartner Spar xpres om et bevilliget lån til uddannelsen via dette link: https://www.designbutikken.dk/shop/indretningsarkitekt-uddannelse-1676p.html

Priser for vores indretningsarkitekt uddannelse som fjernstudie og 100% online er 20.800 ex. moms
Den kan betales i rater ifølge aftale med skolen.

Den kan betales i rater ifølge aftale med skolen eller du kan ansøge hos vores samarbejdspartner Spar xpres om et bevilliget lån til uddannelsen via dette link: https://www.designbutikken.dk/shop/indretningsarkitekt-uddannelse-1676p.html

Priser for vores intensive kurser, som er skræddersyet til dig, din virksomhed eller firma er 22.500,- ex. moms

Vi laver også skræddersyet kurser til dig, som ønsker et målrettet kurset til dig eller din virksomhed eller tager ud i din virksomhed og laver kurset der.


Se mere under korte kurser.  Du er også meget velkommen til at sende os en mail med dine ønsker, og så vender vi tilbage med et oplæg til dig.

​Du kan tilmelde dig vores uddannelser lige her:

Tag Dekoratør uddannelsen på skolen
el. online

 
Den online dekoratør uddannelse
dekoratøruddannelsen på dekoratørskolen
1-årige Dekoratør uddannelse

Tilmeld dig næste hold start.

VI starter nyt hold den 6. april 2021 på Dekoratøruddannelsen. Vi glæder os til at uddanne dig!

Korte kurser af 3 dage holder vi løbende.


Kontakt os for at høre om næste opstart af et intensivt kursus.

Tilmelding
nytårskoncert3.jpg
nytårskoncert2.jpg
Dekoratørskolen tilbyder dig en dekoratøruddannelse med 99% job garanti

Tidligere elever siger:

LONE BJERREGAARD.png

Min evaluering af skoleophold hos Susanne Stauns Dekoratørskole.

Min tid hos Susanne Stauns Dekoratør skole som elev var en af de bedste beslutninger i mit liv. Jeg var så heldig at få lov at lære, hvad branchen bestod af og jeg lærte ovenikøbet af den bedste dekorations underviser vi har i Danmark. Jeg fik et super godt indblik i, hvad de forskellige teorier var og lærte hvordan man anvender det fra teori til praksis. Det var helt klart dette, der gjorde forskellen for mig. Jeg fik lov at begå mig i mange forskellige brancher og virksomheder, herunder BMW, diverse messer, apoteker, Sadolin og mange flere. Det var en væsentlig fordel at få lov at lave "Hands on" praktisk og kreativt arbejde, og ikke kun være tilstede på skolen.

Susanne Staun har en helt speciel evne til at lære fra sig, og man kan trygt regne med at få en masse værktøjer med sig, når man er færdig med sit ophold. Jeg har i dag arbejdet med design, dekoration og indretning i over 20 år siden jeg forlod Susanne Stauns Dekoratørskole, og sender tit mange tanker til Susanne både med det faglige, men også fordi hun var en af de bedste personer at lære af.

Mit drømmejob blev, at jeg i dag underviser i design og dekoration blandt andet, og det kan jeg takke Susanne Staun for. Hun gav mig inspirationen til, hvordan jeg kunne bruge alle mine kreative evner og hvordan jeg kunne nå bedst ud til andre.

Jeg vil varmt anbefale at tage på Susanne Stauns Dekoratør skole. Du får ikke bare en uddannelse, men også et helt liv fyldt med masser af inspiration, værktøjer og evner til at begå dig i den kreative branche. 

Lone Dichmann Bjerregaard, EUD/EUX Business, Handelsoverlærer - Randers

connie billede.jpg

Jeg er utrolig glad for at jeg valgte at uddanne mig som dekoratør på Stauns Dekoratørskole, det er en af mine bedste beslutninger jeg har taget her i livet. Jeg har lært helt utrolig meget på rimelig kort tid, troede egentlig ikke det ku´ lade sig gøre at lære så meget på så kort tid. Nu tegner jeg i 3D tegneprogram, og kan lave flotte opstillinger, og jeg glæder mig at vise det ude i det ”virkelige liv”. I har været nogle fantastiske lærere begge to,  og også nogle skønne personligheder. Det har også været hårdt, mens det stod på, da jeg også havde et arbejde ved siden af, men trods det, har det været det hele værd.

De bedste hilsener fra 

Connie

bottom of page