top of page

Kursus i styling og boligindretning
Målrettet til erhvervslivet.
Nyt hold den 16. august 2024

6 ugers kursus i dekoration, styling og indretning.

.

Velkommen til Susanne Stauns Dekoratørskole
- Skolen med den kreative udvikling

 

Her på siden kan du finde informationer om vores 6 ugers kursus på skolen.
Hos os lærer du at skabe det fristende udtryk, der gør forskellen i butikkerne og i hjemmet. Om du er privat person, et firma, har en butik eller en som gerne vil lære det ved siden af sit nuværende arbejde.

 

Hvad er en dekoratør og stylist?

Kort fortalt virksomhedernes visuelle højre hånd. Indretning, udstillinger, opstillinger, den røde tråd igennem virksomheden fra det fysiske til de sociale mediers visuelle udtryk og meget mere - alt dette er dekoratørens arbejde. Når du er uddannet dekoratør så åbner der sig en helt ny verden af muligheder indenfor det kreative fag. Dekoratørfaget har været meget i udvikling de sidste 20 år med en større ramme indenfor faget. 


Vil du gerne arbejde professionelt med indretning, dekoration, styling og visuel merchandising?

 

Så er dette et perfekt kursus til dig.

Vi har uddannet dekoratør og stylister siden 1993 og DETTE sikrer dig en pålidelig og grundig uddannelse. Alle kan lære at undervise, men det er ikke alle der har den erfaring og viden som vores skole har i faget. Hvis du vil sikre dig en god og solid samt pålidelig uddannelse, så skal du vælge skolen hos os.
Vi lader dig ikke forlade skolen her uden vi ved at du kan arbejde selvstændigt som dekoratør, stylist eller visuel merchandiser efter endt uddannelse. Vi er ikke en skole hvor vi sidder på bænken og lærer, nej du har hænderne i opgaverne hos rigtige butikker. Vi har skabt et netværk af butikker, som vi samarbejder med og det sikrer dig at du lærer alle aspekter af faget.

Grundlægger Susanne Staun (født 1952) har arbejdet med dekoratør og indretningsfaget siden 1968. I 1983 etablerede hun Susanne Stauns Dekoration, og i 1993 grundlagde hun Susanne Stauns Dekoratørskole, der uddanner nogle af landets dygtigste og bedste dekoratører og stylister. Susanne Staun har vundet adskillige udstillingspriser, og hun er et meget anerkendt navn i dekorationsbranchen.

Dekoratørskolen rummer flere bygninger som centralt ligger i Vejle og er førende inden for sit felt: dekoration,  styling, design og indretning. Skolen har flere undervisere tilknyttet uddannelsen, som alle er aktive i erhvervslivet, hvilket sikrer dig en kompetente og opdateret teoretisk og praktisk viden. Vi har dekoratører, indretningsarkitekter, forfattere og bygningskonstruktører tilknyttet skolen og vores uddannelser, som alle har stor erfaring med projekter i erhvervslivet.


Endvidere har skolen uddannet stylister og dekoratører  til Norge, Island, England, Argentina, Spanien, Frankrig, Færøerne og Grønland.

Dette 6 ugers kursus giver dig redskaberne til at kunne style og indrette i din butik, eller hvis du er ledig eller gerne vil lære mere om faget.

 

Er du interesseret i det visuelle udtryk?
Elsker du at indrette og lave udstillinger?

Så er Susanne Stauns Dekoratørskole noget for dig!

Næste holdstart for 6 ugers kursus er

den 16.august 2024.
 

Susanne Stauns Dekoratørskole er centralt beliggende i Vejle, og skolen er indrettet med plads til kunsteriske og praktiske udfoldelsesmuligheder.
Dekoratørskolen blevet etableret i 1993 og Susanne Staun har mere en 45 års erfaring indenfor dekoratør og indretningsfaget.


Skolen giver eleverne mulighed for at deltage i et arbejde, hvor praktik og teori går op i en højere enhed.
Det betyder, at du lærer at arbejde selvstændigt som dekoratør - og du bliver godt rustet med kreative ideer - Dette er en spændende måde at uddanne sig på til dekoratør.

Det 6 ugers kursus er bygget op i seks moduler, og hver uge bygger vi mere og mere på i faget. 

 

. august

dekoratør_uddannelse.jpg
Er kurset noget for mig?

Jeg vil gerne arbejde kreativt og elsker alt indenfor styling og indretning.

Jeg er født kreativ og bruger det hver dag.

Jeg vil gerne uddybe og forbedre min kreative viden så jeg kan arbejde med et kreativt emne.

Jeg arbejder allerede i branchen, men vil forbedre mine kvalifikationer.

Jeg er uden arbejde, men vil gerne udvikle mig igennem en kreativ og spændende uddannelse så jeg kan forbedre mine evner så jeg er i stand til at få et nyt job.

Jeg vil gerne udvikle mig som person igennem kreativt tænkning og personlig gennemslagskraft.

Tilmeld dig vores 6 ugers erhvervsrelateret kursus i visuel kommunikation, retail design, dekoration, styling og bolig indretning med start den 16. august 2024.

 

Dette er et kursus til dig som ønsker et fagligt og erhvervsrelateret kursus som er relevant for dig som er ledig, er ansat hos et firma eller som gerne vil lære omkring styling, dekoration og indretning.

Der kræves fysisk fremmøde 3 dage i alle ugerne fra onsdag-fredag. Dernæst vil der være 2 dage med hjemmearbejde.

Kurset afsluttes med et projekt samt kursus bevis.

 

På kurset giver vi dig en større kompetance med nye ideer og vil vi gennemgå alt fra visuel kommunikation med butiksindretning samt dekoration. Optimering af varepræsentation med visuel merhcandising, ideoplæg, opstillingsprincipper til kreative indretningsløsninger i boligen og erhvervslokalerne samt events. Der vil være fokus på styling indenfor butik, erhvervs og bolig indretning. 

 

Holdstart er den 16.august 2024 - alle dage fra 09.00-15.00.

Ved tilmelding vil du modtage en oversigt over indhold af kursusdagene.

 

Vi vil gennemgå 6 uger med teori og praktikske øvelser i erhvervslivet så du har fingrene i faget, og ved hvad faget handler om.

 

Ved tilmelding så modtager du indenfor 72 timer en bekræftelse på din tilmelding samt en faktura.

 

Betaling:

Ved tilmelding modtages en tilmelding samt en faktura på kursus beløbet som er 26.499 ex. moms

 

Ved tilmelding skal der minimum være 5 tilmeldte for at kurset gennemføres.

 

nytårskoncert.jpg

Praktisk erfaring:
Praktiske øvelser lærer du igennem hele kurset. Både på skolen og hos rigtige butikker og virksomheder. Vi har et samarbejde med erhvervslivet som inden anden dekoratørskole har, hvilket sikrer dig at du lærer alle grene af faget fra dag 1.
Mange dekoratørelever lærer indenfor en genre, men vi lærer dig at komme all-around. På kursete har vi  "hands on" opgaver
som styrker dig som elev.

dekoratør uddannelse
Undervisere på Dekoratøruddannelsen

​Vi benytter forskellige fagundervisere på Susanne Stauns Dekoratørskole. De er alle aktive i erhvervslivet, hvilket sikrer en solid kontakt til dit fremtidige arbejdsliv. Alle undervisere er uddannet på Susanne Stauns Dekoratørskole med henholdsvis 14-50 år erfaring i dekoratørfaget

Kursusbevis ved endt kursus.

​Vi afslutter kurset med et projekt. 

Prøven er både skriftlig og mundtlig.
Den mundtlige prøve foregår her fysisk på skolen.

indretningshjælp
indretningsarkitektuddannelse

Skolen har over 30 års erfaring indenfor undervisning og formidling af dekoratør og indretningsfaget. Dette sikrer dig en solid og kreativ uddannelse...

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever på Dekoratørskolen...

Skolen har uddannet flere hundrede elever siden 1993.

Tidligere elever siger:

sidse.jpg

,,At tage dekoratøruddannelsen hos Susanne og June på STAUNS Dekoratørskole, er noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig.

Susanne er en fremragende dekoratør og hun er samtidig utroligt god til at lære fra sig og give sin viden videre til sine elever.
Som elev på skolen fik jeg en masse praktisk erfaring indenfor mange forskellige grene af dekoratørfaget. Og for mig førte uddannelsen direkte til drømmejobbet, og et liv som selvstændig dekoratør og udstillingsplanlægger og - bygger.
June og Susanne er de sødeste mest positive og opløftende mennesker at være sammen med. De er super gode til at “se” hver elev, og bringe deres fulde potentiale frem.

De aller største anbefalinger til STAUNS Dekoratørskole herfra!"

- Sidse Vibe Gerald Salling - Nimtofte - Aarhus

,,Den livsglæde og energi du får i undervisningen fra Susanne og June på Dekoratørskolen kan ikke beskrives, du er nød til at opleve den selv.
Hver undervisningsdag var fuld af ny læring på skolen eller ude ved virksomhedsbesøg. De er rigtig gode til at give plads til udvikling af ens egen kreativitet i undervisningen og det forløb de har skabt på skolen. Det er den dag i dag en af de bedst beslutninger jeg tog da jeg tilmeldte mig på Stauns Dekoratørskole."

- Rikke Nørlund Brok
Stylist for Psykolog Mette Holm
Aarhus

rikke brok.jpg
sidse hempel.jpg


"At gå på Staun dekoratørskole var enormt spændende for mig.
Susanne især er virkelig dygtig til at finde og udvikle ens kreative sider. Susanne og June er så dygtige og inspirerende, og under uddannelsen lærer de en om de mange aspekter der er indenfor faget. Og så får man bare fingrene i det, bli'r udfordret samt får gode kvalifikationer med i bagagen.
Undervisningen var derudover sjov, personlig og fyldt med grin med Susanne og June i spidsen"

 

- Sidse Hempel Hedegaard - Herning

Udpluk af arbejde lavet fra skolen og firmaet...

nytårskoncert3.jpg
nytårskoncert2.jpg
Dekoratørskolen tilbyder dig en dekoratøruddannelse med 99% job garanti

UDPLUK AF UDTALELSER FRA ØVEDAGENE PÅ DEKORATØRUDDANNELSEN


Mange tak for sidst. Det har været fantastiske og lærerige øvedage i Vejle:) I er så gode til at forklare, hvordan tingene hænger sammen på en kreativ måde. Jeg sætter også meget pris på jeres store engagement i undervisningen.

Jeg har ikke så meget andet at sige end at ønske nogle flere øvedage, bare fordi at det er sjovt at være der:)

Jeg glæder mig allerede til de næste øvedage:)

2A.png
indret

Sikke fantastiske mennesker I er og sikken en energi og glæde I lagde i undervisningen. Det var dejligt inspirerende.

 

Det har været et godt modul, og en god gennemgang af opgave 2 i plenum.

Når det er sagt så var det nogle rigtig skønne og lærerige øvedage.

I var super gode til at vejlede og give gode ideer. 

Kurset har for mig har været intense med mange nye indtryk og synes det har været en stor oplevelse for mig personligt.☺
En sidste lille positiv kommentar ; Jeg synes at I har gjort det rigtig godt på vores øvedage. I giver meget inspiration videre til os på en god og positiv måde. Plus I er er nogle søde og varme personer.
Tak for jeres støtte og positive sind.

12.png

UDPLUK FRA KURSISTER

UDPLUK FRA KURSISTER

dekoratøruddannelsen på dekoratørskolen

Først vil jeg sige at det var skønt at møde jer på skolen, og lære jer at kende 😊 Og også dejligt at møde de andre elever, og lære dem at kende.  

 

Jeg synes at jeres måde at lære på er super god og helt rigtig. Det er rigtig dejligt at vi også skal mødes på skolen til øvedage, det ville slet ikke være det samme, hvis vi kun skulle lære det via nettet. 

 

De øve dage var rigtig gode, og jeg synes at det kom mere ind på rygraden hvordan opstillingerne skal være, og det er en skøn følelse. Det var rigtig sjovt at lave opstillinger med alle jeres fine ting og sager, og spændende at finde gode skatte til opst. nede i kælderen 😊

 

Jeg glæder mig meget til næste gang, og jeg føler at det er det helt rigtige, at jeg har valgt at tage mit kursus hos jer.

Tak for nogle rigtig gode øvedage som jeg virkelig føler at vi alle fik utroligt meget ud af.

Jeg blev teamet op med Anne Grethe hvilket var et super givende samarbejde, som endte med resultater som vi selv var ret glade for. Øvedagene var alt i alt yderst vellykkede.

 

Jeg syntes særligt at det var lærerigt at høre kommentarer på alle de andres arbejde og ikke mindst al den inspiration man fik af, at se hvad de andre havde fundet på. 

Hertil var I to fantastiske til at hjælpe med at skaffe lige præcis dét som vi hver især manglede.

I var på, I var nærværende og delte en masse grin og sjov.

Og tænk at vi fik lov at træne med alt i jeres butik og enormt spændende kælder, dét var simpelthen intet mindre end fedt! 

 

Jeg glæder mig til de næste moduler. 😄

dekoratøruddannelsen

Dekoratørskolen på de sociale medier... Følg og bliv inspireret af vores dagligdag på skolen og generelt i virksomheden...

Stauns univers på de sociale medier... Følg og bliv inspireret af vores dagligdag, og få inspiration til din bolig, butik eller virksomhed.
Udpluk af virksomheder som Susanne Staun og Dekoratørskolen har lavet arbejde for siden 1983. Skolen er en udløber af Susanne Stauns livslange erfaring som dekoratør og indretningsarkitekt krydret med nymoderne teknologi og fagets håndværk.

bottom of page