top of page

Vil du gerne uddannes til indretningsarkitekt?
Så er dette uddannelsen for dig!

Indretningsarkitekt uddannelsen er med styling, dekoration og indretning

Skolen har over 28 års erfaring indenfor undervisning og formidling af faget. Dette sikrer dig en solid og kreativ uddannelse...

Tidligere elever siger:

sidse.jpg

,,At tage dekoratøruddannelsen hos Susanne og June på STAUNS Dekoratørskole, er noget af det bedste, der nogensinde er sket for mig.

Susanne er en fremragende dekoratør og hun er samtidig utroligt god til at lære fra sig og give sin viden videre til sine elever.
Som elev på skolen fik jeg en masse praktisk erfaring indenfor mange forskellige grene af dekoratørfaget. Og for mig førte uddannelsen direkte til drømmejobbet, og et liv som selvstændig dekoratør og udstillingsplanlægger og - bygger.
June og Susanne er de sødeste mest positive og opløftende mennesker at være sammen med. De er super gode til at “se” hver elev, og bringe deres fulde potentiale frem.

De aller største anbefalinger til STAUNS Dekoratørskole herfra!"

- Sidse Vibe Gerald Salling - Nimtofte - Aarhus

Udpluk af udtalelser fra tidligere elever på Dekoratørskolen...

Skolen har uddannet flere hundrede elever siden 1993.

,,Den livsglæde og energi du får i undervisningen fra Susanne og June på Dekoratørskolen kan ikke beskrives, du er nød til at opleve den selv.
Hver undervisningsdag var fuld af ny læring på skolen eller ude ved virksomhedsbesøg. De er rigtig gode til at give plads til udvikling af ens egen kreativitet i undervisningen og det forløb de har skabt på skolen. Det er den dag i dag en af de bedst beslutninger jeg tog da jeg tilmeldte mig på Stauns Dekoratørskole."

- Rikke Nørlund Brok
Stylist for Psykolog Mette Holm
Aarhus

rikke brok.jpg
sidse hempel.jpg


"At gå på Staun dekoratørskole var enormt spændende for mig.
Susanne især er virkelig dygtig til at finde og udvikle ens kreative sider. Susanne og June er så dygtige og inspirerende, og under uddannelsen lærer de en om de mange aspekter der er indenfor faget. Og så får man bare fingrene i det, bli'r udfordret samt får gode kvalifikationer med i bagagen.
Undervisningen var derudover sjov, personlig og fyldt med grin med Susanne og June i spidsen"

 

- Sidse Hempel Hedegaard - Herning

Udpluk af arbejde lavet fra skolen og firmaet...

nytårskoncert3.jpg
nytårskoncert2.jpg
Dekoratørskolen tilbyder dig en dekoratøruddannelse med 99% job garanti

UDPLUK AF UDTALELSER FRA ØVEDAGENE PÅ DEKORATØRUDDANNELSEN


Mange tak for sidst. Det har været to fantastiske og lærerige øvedage i Vejle:) I er så gode til at forklare, hvordan tingene hænger sammen på en kreativ måde. Jeg sætter også meget pris på jeres store engagement i undervisningen.

Jeg har ikke så meget andet at sige end at ønske nogle flere øvedage, bare fordi at det er sjovt at være der:)

Jeg glæder mig allerede til de næste øvedage:)

2A.png
3A.png

Sikke fantastiske mennesker I er og sikken en energi og glæde I lagde i undervisningen. Det var dejligt inspirerende.

 

Det har været et godt modul, og en god gennemgang af opgave 2 i plenum.

Når det er sagt så var det nogle rigtig skønne og lærerige øvedage.

I var super gode til at vejlede og give gode ideer. 

Øvedagene for mig har været intense med mange nye indtryk og synes det har været en stor oplevelse for mig personligt.☺
En sidste lille positiv kommentar ; Jeg synes at I har gjort det rigtig godt på vores øvedage. I giver meget inspiration videre til os på en god og positiv måde. Plus I er er nogle søde og varme personer.
Tak for jeres støtte og positive sind.

12.png

UDPLUK FRA NUVÆRENDE ELEVER PÅ DEKORATØRUDDANNELSEN...

UDPLUK FRA NUVÆRENDE ELEVER PÅ DEKORATØRUDDANNELSEN...

dekoratøruddannelsen på dekoratørskolen

Først vil jeg sige at det var skønt at møde jer på skolen, og lære jer at kende 😊 Og også dejligt at møde de andre elever, og lære dem at kende.  

 

Jeg synes at jeres måde at lære på er super god og helt rigtig. Det er rigtig dejligt at vi også skal mødes på skolen til øvedage, det ville slet ikke være det samme, hvis vi kun skulle lære det via nettet. 

 

De øve dage var rigtig gode, og jeg synes at det kom mere ind på rygraden hvordan opstillingerne skal være, og det er en skøn følelse. Det var rigtig sjovt at lave opstillinger med alle jeres fine ting og sager, og spændende at finde gode skatte til opst. nede i kælderen 😊

 

Jeg glæder mig meget til næste gang, og jeg føler at det er det helt rigtige, at jeg har valgt at uddanne mig hos jer, og det er mega sjovt.

Tak for nogle rigtig gode øvedage som jeg virkelig føler at vi alle fik utroligt meget ud af.

Jeg blev teamet op med Anne Grethe hvilket var et super givende samarbejde, som endte med resultater som vi selv var ret glade for. Øvedagene var alt i alt yderst vellykkede.

 

Jeg syntes særligt at det var lærerigt at høre kommentarer på alle de andres arbejde og ikke mindst al den inspiration man fik af, at se hvad de andre havde fundet på. 

Hertil var I to fantastiske til at hjælpe med at skaffe lige præcis dét som vi hver især manglede.

I var på, I var nærværende og delte en masse grin og sjov.

Og tænk at vi fik lov at træne med alt i jeres butik og enormt spændende kælder, dét var simpelthen intet mindre end fedt! 

 

Jeg glæder mig til de næste moduler. 😄

dekoratøruddannelsen

Dekoratørskolen på de sociale medier... Følg og bliv inspireret af vores dagligdag på skolen og generelt i virksomheden...

Stauns univers på de sociale medier... Følg og bliv inspireret af vores dagligdag, og få inspiration til din bolig, butik eller virksomhed.
Udpluk af virksomheder som Susanne Staun og Dekoratørskolen har lavet arbejde for siden 1983. Skolen er en udløber af Susanne Stauns livslange erfaring som dekoratør og indretningsarkitekt krydret med nymoderne teknologi og fagets håndværk.

bottom of page