top of page

6 Ugers

Kreativ Design manager kursus

.

Kreativ Design manager
 - med fokus på design og indretning.

Som kursist på dette kursus arbejder du med ide og konceptudvikling. Omdrejningspunktet er ide design udvikling, hvor du lærer om idéer, indretning, det visuelle udtryk, styling, prototyper, markedsføring og visuel kommunikation. Du vil lære at udvikle løsninger, som kan omsættes til lokale og globale forretningskoncepter, events og services.

indretning af stue.jpg
22007534_523882484626774_669225917487574

Kreativ Design manager kurset:

Kreativ Design manager er et kreativt kursus på 6 uger, som har fokus på design og indretning. Hvad enten du vil arbejde i en virksomhed eller være iværksætter er kurset en solid platform for din fremtidige karriere. Du kommer til at arbejde kreativt og innovativt med fra ide til virkelighed, designprocesser i indretning, styling og dekoration, som du omsætter til ideer der i den sidste ende omsættes til forretningskoncepter og opgaver for virksomheder, retail, butikker, showrooms, project management, trend forecating, styling, grafiske bureauer, blogging, events, reklamebureauer, produktionsvirksomheder, hotel og - restaurantbranchen, eller offentlige institutioner.

Hvad lærer du på kurset?

Du får viden om designprocesser, indretning, ideudvikling, dekoration, vinduesdekoration, visuel merchandising, farvespil, visuel kommunikationsteori, kultur, trends, innovation, og økonomi fra idé til færdigt koncept.

Du bliver i stand til at kunne indrette, style og udvikle fra ide til virkelighed.  Du vil kunne håndtere igangsættelse, det visuelle look, styling og styring af konceptets udvikling og lancering. 

På kreativ design manager kurset arbejder vi med intensiv og dynamisk undervisning i mindre hold.

Job og karriere

Ved kurset får du en mere kreativ tilgang hvor du sætter fokus på at det visuelle er i højsædet. Du vil arbejde mere kreativt, innovativt og struktureret med designprocesser, ideer og indretning.

De faglige kompetencer og kvalifikationer, som udvikles hos kursusisen er en efterspørgsel på arbejdsmarkedet, hvor der skal skabes nye og banebrydende designløsninger i udvikling af rooms, visuel kommunikation, produkter, processer og services.

Kurset er også det rette valg, hvis du har en drøm om at blive iværksætter med egen virksomhed.

Kurset er erhvervsrettet faglig, der har til formål at udbygge, forbedre de erhvervsmæssige kvalifikationer hos hver enkelte kursist.

Vi gør meget ud af den personlige gennemslagskraft gennem effektiv kommunikation.
Hos os lærer du at sætte ord på dine kreative idéer, så du forstår at omsætte dem til virkelighed altså, både visuelt og verbalt.

Prisen på vores intensive 6 ugers Kreativ Design Manager kursus er 49.500,-  inkl. undervisningsmaterialer.

​​

Tilmeld dig lige her:

 

 

bottom of page